top of page
Image by Green Chameleon

КОНСУЛЬТАЦІЯ ПСИХОЛОГА ТА КРЕАТИВНОГО КОУЧА ПО E-MAIL

Психологічна консультація за допомогою електронної пошти, ще один із безпечних та доступних віддалених способів роботи над собою та існуючими проблемами у житті.


Ви інтроверт? Боїтеся особистісних контактів? Ваше письмове мовлення змістовніше, ніж усне? Немає можливості зробити дзвінок по телефону чи скайпу? Бажайте зберегти абсолютну конфіденційність?

Скористайтеся послугою консультацій електронною поштою!

Переваги консультації з e-mail

  • Деталізація проблеми.

Письмова мова зазвичай набагато багатша за усну, якщо розмови по телефону або скайпу мають своє обмеження у вербальній виразності, то в листуванні ви можете викласти інформацію більш розгорнуто, без огляду на час та ресурси.

  • Збереження листування.

Все листування електронною поштою під час психологічного-коуч консультування зберігається як у того, хто звернувся, так і у спеціаліста. Отже, при втраті суттєвих деталей можна спокійно перечитати та осмислити рекомендації, дані фахівцем у відповідях на поставлені запитання перед ним.

  • Швидкість взаємодії.

Як тільки ви надсилаєте листа, він відразу ж доходить до мене. Ми домовляємось про дні, коли ви будете отримувати відповідь.

  • Відсутність тимчасових обмежень.

Ви не прив'язані до якогось конкретного часу, можете спокійно без поспіху скласти лист або так само без поспіху вивчити відповідь на нього.

Ведення віддаленої психологічної консультації та надання допомоги по e-mail рекомендується людям, які трепетно ​​і насторожено ставляться до порушення особистісного простору або страждають на порушення мови (заїкання, вроджена глухота або німота).

Як відбуваються консультації дистанційно через електронну пошту?

Ви записуетесь на даний вид послуги я зв’язуюсь з вами. Після отримання від вас оплати я надсилаю вам на e-mail перший лист – ви відповідаете, так починається 1 етап консультування.

При необхідності я поставлю додаткові питання. Для повноцінного психологічного консультування може знадобитися заповнити анкету або опитувальник або пройти тест.


Вартість: 30дол. за 4 тижні консультування , 8 листів із відповіддю від мене. Від вас може бути необмежена кількість листів.


Також рекомендую ознайомитись з іншими можливими видами психологічної консультації у мене.

bottom of page