top of page

Тест 16 асоціацій Юнга

Тест асоціацій Юнга може проводитися при проблемі в будь-якоій життєвій сфері та з будь-якого питання, на яке ви ніяк не можете знайти відповідь.


Ця вправа дозволяє звернутися до своєї підсвідомості (несвідомого) і таким чином по-новому поглянути на проблеми, зрозуміти свої справжні бажання, мотивації та причини. Як відомо, свідомістю ми розуміємо, усвідомлюємо далеко не все, що нами насправді рухає, що нас турбує, що нам заважає, і вправа «16 асоціацій Юнга» відкриє цю завісу. Іноді завдяки цьому стає зрозуміло, що і проблеми, і рішення лежать у зовсім інший площині, ніж здається на свідомому рівні. Тест допоможе знайти внутрішні конфлікти чи блоки, страхи, негативні почуття чи установки, які заважають досягти бажаного.


Щоб вправа на асоціації Юнга показала свою ефективність, при проходженні важливо бути максимально чесним та відкритим із собою.

Також налаштуйтеся на роботу з образами та на їхню інтерпретацію. На відміну від більшості тестів, тут ви не отримаєте конкретної розшифровки на кшталт «Ви набрали 5-10 балів, отже, ви інтроверт».

Фактично вся робота з розшифровки ляже саме на вас, тому що ніхто не знає вас, вашу особистість, ваше минуле і власне ваше питання краще за вас самих.



Як виконувати асоціативний тест Юнга?


Для виконання цього тесту-вправи вам знадобиться аркуш паперу та олівець. Важливо, щоб під час проходження вас ніхто і ніщо не відволікало, і ви могли повністю поринути у свої думки. Опис кроків та розшифровка до тесту дано під спойлерами. Я рекомендую спочатку виконати поточний крок, а потім відкривати спойлер до наступного.



Крок 1

Коротко сформулюйте проблему, на яку ви шукаєте рішення. Наприклад, "Відносини з партнером/батьками", "Проблеми з колегами" або просто "Колеги", "Партнер", "Батьки" і т.д.

Крок 2

Крок 3

Крок 4


Подарунки


На подяку тим, хто дочитав до кінця та пройшов тест, я запрошую на безоплатну першу зустріч-знайомство







Якщо у вас є якісь питання, пишіть, я з радістю відповім вам!



43 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page